Malzemeler
Porsiyon: 4
- 450 gram Yeşil Kuşkonmaz
- 200 gram Çilek
- 80 gram Körpe Ispanak
- 30 gram Antep Fıstığı
- 100 gram Yağsız Beyaz Peynir
- 2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
- 1 Yemek Kaşığı Balzamik Sirke
- Tuz
- Karabiber
- Kızartmak Için Zeytinyağı
Gereçler: kesme tahtası, bıçak, büyük kızartma tavası, pişirme kaşığı, vakumlu kavanoz, kase
Kuşkonmazın kahverengi uçlarını temizleyin ve hafifçe verevli parçalar halinde kesin (yaklaşık 1 cm'lik parçalar). Çileklerin sapını çıkarın ve dörde bölün.
Büyük kızartma tavasında biraz zeytinyağı kızdırın ve kuşkonmaz parçalarını yumuşayana kadar yaklaşık 8 ila 10 dakika orta ateşte kızartın. Tuz ve karabiber ekleyin.
Körpe ıspanak yapraklarını, kızarmış kuşkonmazı, çilekleri ve ufalanmış 100 gram yağsız beyaz peynir bir kaseye alın. Servis için yağlı sirkeli sosu gezdirin ve Antep fıstığı serpiştirin.
#SOFRADABİRLİKTE olmanın sonuna geldiğinizde kirli bulaşıklar için endişelenmenize gerek yok.
Pril ile, yağ ve yanmış kirler gibi en zorlu kirlerden kurtulursunuz. Böylece bulaşıklarınız hızlı ve mükemmel bir şekilde temizliğine kavuşur.